Wednesday, February 25, 2015

Selamat Tahun Baru Cina!

Salam semua,

Rasa macam belum terlambat untuk ucap Happy Chinese New Year kepada semua warga cina.

Agak-agak apa plan you all cuti 4 hari yang lepas. Mesti ada yang amik cuti awal atau extend cuti tu, sebab nak ber"holiday". Apa-apa pun kita bincang dengan suami nak pegi KUANTAN!!. Yes, tempat di mana kami pertama kali berjumpa. Impian termakbul, sampai dengan selamat kami di kuantan. Nanti next entry kita share ye Farah Farmiza!

THE END



1 comment:

  1. hahahha! mmg belog kau untuk aku n kau je baca kan!

    ReplyDelete