Tuesday, February 17, 2015

Ops! Resepsi Lah

Salam semua,

Update lagi! Semalam nikah dah, so hari ini kite tatap sikit lah majlis resepsi.

Ouh Stress, lambat sudah pengantin nak pkai tudung kejap ada jugak yang curi snap 1 gambar ni.

Chak! ada 2 mempelai lah kat atas tu. Ada yang ingat kawan lah, salah majlis lah..hey kawan kamu datang majlis yang betul..itu abang saya. Sila lah jamu makan yang ada *yang pasti pengantin tak tahu ada kambing golek! Untung lah tetamu yang hadir.

 Haa..nampak ke tidak lauk pengantin tu? Ayam golek ada lah, itu pun pengantin nak makan x sempat. Sebabnya tetamu datang taknak bagi peluang kami jamah 1 sudu dulu. Ni belum jadi retis lagi. hahaha

Yes, kek time!. Ini kek sangat sedap tak tipu punya, sekali lagi kami tak sempat nak makan. Hurmmm
Credit : Cik Nur Amalina, sponsor kek kita!

Masa mencipta kenangan bersama kawan pula. Ini senior dan group assingment diploma. 
Haa kawan agak rapat lah jugak masa dgree, time study and group. Gosip also! hehehe..
Owh my nenek yang tengah tu. Terima Kasih sebab dah jaga kami sebaik-baiknya. Kami cucu yang kahwin dulu dalam keluarga ini, saudara sebelah papa ni.

Oke, ini keluarga sebelah suami. Alhamdulillah makin besar keluarga saya.

Pengantin nak lari kejap, nak jadi model ala-ala zaman Hang Tuah kejap. Hasil model tu, kite tengok next post oke.

Tata!
 
 








3 comments: