Saturday, June 18, 2011

[Contest] Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50


Salam semua,
Prince buat contest oke kawan2..so, cik erin dengan besar hatinya nak join :

Gambar Bersama Kawan Baik / Bf / Gf



#1 : comel tak wajah kami 6 gadis kat atas tu..
nak kenalkn ye,
Dari kanan baris hadapan: Kak Dina , Aja, Yana
Dari kiri baris belakang : Saya lah tu (cik erin) , Mija , Waneey

p/s : abaikanlah background kat belakang tu..hehehehe..


#2 : Ibarat reunion time ni sebab dapat jumpe "ebab" ktorg,
dia da grad awal sebab dia senior kami..
yang dok pegang bunga tu la ebab kami a.k.a Sya
Pic ni time kami pegi wedding abang kepada senior kami...

3 tahun kami bersama sepanjang menuntut di IPT yang sama, 
memang banyak suka dan duka yang kami hadapi bersama,
sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula rakan sebilik,
kini Kak Dina, Sya n Aja dah tamatkan pengajian mereka lebih awal,
sangat seronak kawan dengan mereka semua ni..
sebab masing2 ada kepala sendiri,
bila rasa sunyi cik erin teringat kat dorg ni..
kini cik erin hanya bersama mija
Ayat2 terakhir dari erin, semoga kita dapat berkumpul semula dan luangkan masa bersama2 lagi,
Saya Sayang Kalian Semua





Wednesday, June 15, 2011

Owh sayang ku...

Salam pembaca blog..
    Cik erin ni rasa macm nak update blog lak mlm ni sebab lama gak rasanya tak mengarut kat dalam blog... Berbalik pada topik cik Erin kat atas tu kan..sebenarnya cik erin nak cite sikit pasal gelagat budak kelas cik erin.
     Hari ni kami masuk kelas RESEARCH METHODOLOGY...fuh pening beb wa cakap lu...tembus habis dinding kat depan kelas tu...kesian gak kat PENSYARAH kami yang duk berbuih tuh..tapi nak buat camne sebab term yang dia ajar tu memang rumit...
     Habis je kelas, kawan cik erin pon kuar depan kelas n cakap.."..aku da melayang-layang dah kat belakang tadi, ngantuk gile...." cik erin pon sambung lah..."...aku tadi sampai no 1 je faham...masok no 2, da blank..." keluar lagi sorang, " aku tak faham langsung apa dia ajar td...die cakap pasal apa td?"...kemudian, semua keluar dan cakap isu yang sama.
    So, kesimpulannya apa yang kami blaja slama 3 minggu pun tak tahu and camne lah nak perform time exam nanti.. Itu yang merungsingkan kami sekelas...haish, kami perlu plan stratergi ni...
     Untuk menjadikannya senang maka cik erin pon kena cakap, Saya Sayang RESEARCH METHODOLOGY

Friday, June 10, 2011

Amaran! jangan tiru aksi ini...

Salam semua,
       Lama sungguh diri ini tidak menjejakkn kaki ke dalam panggung wayang...jadinya, adalah kami sekelian kelas membuat keputusan atau perancangan dengan tiba-tiba untuk melihat tayangan yang baru sahaja keluar semalam 9 jun 2011, KL GENGSTER....
      Sampai lah kami kat depan pintu masok tu...perhh..toksah cakap lah..memang ramai gile oke!..panggung pun penuh..takde seat kosong wa cakap lu...kami sekelas kogker sederet seat tengah..jumlahnya adalah, 13 seat hanya untuk kami..
       Masa tengok tu, kami semua da kena amaran awal-awal...jangan tiru aksi dalam cerita tu...so kami tak tiru lah aksi tu, just tiru apa yang zizan dan lain2 dok cakap lam cerita tu...cerita ni agak komedi sikit sebab ada pelawak si zizan tu..die la wat cerita ni tak bosan..so kepada sesiapa yang ragu-ragu nak tengok tu...pergi je la..tak rugi pon...