Monday, February 16, 2015

Pernikahan

Salam 1 Malaysia,

Yes, hari ini macam tak berapa nak sibuk. Boleh lah nak up sikit cerita 4 bulan lepas.

Hai Cik Farah Farmiza! gambo awak ada ni, thanks sebab jadi driver I and banyak sangat membantu. Masa ni debar sangat dan rasa macam macam nak lari..hahahaha. Cerita pasal outfit lak, from head to toe I DIY sendiri termasuk lah bunga tangan tu. Credit to Cik Farah sebelah tu sebab idea awak.

Chak! tambah sorang lagi my BFF..susah senang tak pernah tinggalkan saya seorang diri. Bertuah dapat kawan macam korang.

Yes, ini imam saya yang sah sekarang. Nampak tak muke stress tu, ini lah punca kalo tok kadi tazkirah selama sejam. Lengguh lahai kaki saya tok kadi oii..

Alhamdulillah, selamat juga dengan sekali lafaz. Syukur sangat, terbina 1 masjid sudah. Amin..amin..


Sarung cincin kejap, ish geletar tangan sejuk-sejuk je ni. Assalamualaikum Imamku

(Mama jagan lah nanges) Ish, belagak tak nanges konon. Kalu dah anak mak, cubit peha kiri peha, kanan pon terasa lah Cik Erin oii. Abes cair make up tu, belagak sangat tak nak bawa tisu. hahaha.

 Ouh Mak mentua, alhamdulillah. Berpelukan mereka dan terukir 1 senyuman. Syukur alhamdulillah.

Ouh ni keluarga kecil saya, tapi tak cukup seorang (my abang, sebab dia pun pengantin juga, so kene bersiap lah juga) To my lovely adik, jaga diri dan mama juga papa, Jangan noty2 ok adik!

OK Done!

Next post please!









1 comment: