Tuesday, August 18, 2015

Oopss, Besar Sudah.

Salam semua,

Nampak bersarang dan bersawang dah ruang nukilan ni. Oleh demikian, hari ini cuba curi masa sekejap untuk kemas apa yang patut.

Berbalik pada tajuk entri hari ini, apa yang sudah besar sebenarnya??

 Ini yang dah besar. Baby kat dalam tu dah start tendang dan makin besar dengan jaya.

 Dan ini saat minggu ke-26 dah...hampir pada 7 bulan usia baby kat dalam perut tu.

So, sekarang dah start beli sikit demi sedikit barang untuk baby, jalan sambil buat bandingan harga.
Nampak murah, capai dulu. Bukan kedekut sebab beli murah, tapi nanti rugi. Budak ni cepat besar, nanti pakai 2 bulan, dah kena tukar saiz lain. Penyelesaian adalah beli dengan pelbagai saiz jangan semua saiz "new born" je. Pening lak nak shopink time dalam pantang nanti.