Saturday, November 12, 2011

Blog saya kene slongkar!!!!




Tok...tok...tok....
ye2 sila lah jenguk2 blog saya ni...
waa....trima kasih banyak2 ye kepada yang sudi selongkar blog saya yang tak seberapa ni..
terutama sekali  en.MOHD SYAFIQ...
 haaa....tgok tu rupe die yang semangat ngah skodeng blog saya...


Friday, November 11, 2011

Tetibe teringat sesuatu...

Salam buat semua pembaca,
Kenyangnya perut saya ni, 
lepas makan terus on laptop and niat hati tu nak sambung tengok cite KOREA 
tapi tetibe teringat koleksi gambar 3 tahun lepas....
so buka and tengok lah 1 per 1...
rindu lak saat tu...
haa..apa lagi tatap lah pic kat bawah ni..

bermula dengan geng KPS 1,
ni malam kebudayaan kot lau x silap...kami berdrama jap malam tu..

yang ni plak time kami di bawa berjalan sekitar kuantan
lokasi: TELUK CEMPEDAK

Aja n Yana...
kenapa muka dorang camtu ea?
sebab kami ni semua baru lepas xplore race..
kene lumpur kan muke tu ala2 MASK!!hehhe

setelah habis semua check point...berehat sebentar..
saya dok gantung uncang yang kena jait tangan tu kat leher
sebb senang nak lari sana sini..hehehe

yana n sape tah, lupe lah name mamat ni..
yana memang suke ganggu die nie..

kami menang kot tapi lupa lah tempat ke berapa..hehehe...
dapat hemper je..yeay!


da menang kan? so snap 1 pic tok kenangan...


kami kat Rumah Anak Yatim Ampuan Fatimah, Kuantan
kami kene buat khidmat masyarakat
so kami pilih di rumah anak yatim...



ni time sem1..hheheh..masih berwajah kanak lagi...

haaa..yang ni pula, geng PRA DIP PERD
masing2 bawak haluan masing selepas tamat pra dip tu..
hanya tinggal beberapa ketul je..

 skema kan? ni baru lagi, so x leh otai sanggat..
tapi lama2, bila da jd snior..ID CARD pon beg yang pakai..heheeh...

ni kami kat mana tah..lupe nama tempat yang pasti kat KL..
ad majlis buka puasa ngan
GPMS (Gabungan Pelajar Melayu Semenjung)

ni mesti lah kat Teluk Cempedak..
kat mana lagi nak g kat Kuantan tu...

Alamak, sorry yana, pic u yang tertonggeng ni cute sangat..jangan mara yo..huhuhu..


lastly, peace no war...hehehe...


so, now boleh lah I nak sambung cite KOREA.....




Wednesday, November 9, 2011

Ucapan yang agak lewat..


Selamat Hari Raya Aidil Adha...

   sedikit kelewatan sebab beraya di kampung so laptop tiada dan internet juga tiada. Kali ni beraya di kampung agak lama sebab cuti sekolah pun agak panjang. Pagi raya kami di kampung hanya berseluar dan kain batik je, tidak lah semeriah orang lain kot sampai shoping baju raya..huhuhu...Di sebab kan duduk kampung lama dan agak bosan, kami jalan lah mengelilingi MELAKA...berpuluh kali dah pergi dari kecik sampai besar, best lah juga sebab mengimbas kembali kengan zaman kanak and now I dah dewasa kot!!!










gambar x brpa nak mnarik...
so sikit je lah ye..
huhuhu....


Thursday, November 3, 2011

Kecik lah pulok....


Salam,
     Tunggu punya tunggu, akhirnya sampai lah jejaka yang ku puja selama ini jam 7.45p.m td..huh! mujur ko ensem..huhuhu...duduk sambil borak terpandang lah aku pada tubuhnya, uppps! sorry sebab saya baru perasan kecik juga tubuh awak ni sebenarnya..bertahun kita kawan baru perasan..huhuhu
     Apa2 pun, terimas ye sayang kek lapis serawak tu..and saya janji, next time saya yang datang rumah awak pula bawak rombongan merisik...hahaaha...


Wednesday, November 2, 2011

Cerita si Rindu


Salam...
   Wah! lamanya kita tak celoteh kat blog ni kan??..bukan diri ni sibuk, tapi line yang sibuk..huhuhu..
Now dah cukup sebulan cuti sem..tinggal beberapa hari je lagi result final nak kuar, uh! sungguh cuak seyh...
apa yang kita buat sepanjang cuti sem? mestilah kita luangkan masa bersama orang yang tersayang di rumah tercinta ni..next plan, kerja time..kumpul duit lah apa lagi tunggu...opss...nk promote cerita korea lah...bagi sesiapa yang blom tgok cite Yuhee, the Witch ni, sila lah tgok..mmg best lah..
kalau tak tau nak tgok kat mana. leh lah tekan kat link ni:
http://www.mysoju.com/
enjoy your movie!! =)