Sunday, March 27, 2011

Dinner - the end`11

26th March 2011,
Ballroom, Vistana Hotel..
 tibalah masa yang di tunggu-tunggu...
DINNER SOBM...

kami memnyiapkan no untuk cabutan bertuah...
ada gak jampi-jampi untuk no sendiri mana lah tahu bertuah tangan kami ni...

ops...sorry lupa nak cakap...kami tukar tema sikit...
cik amaoy yang serba hitam ala-ala arab gitu...dia tak jadi plak nak pakai ala-ala CINDERELLA
saya yang tengah tu...haaaa....ni lah baju mama...zaman 90-an nye baju taw...
yang baju warna pink tu lah cik aswani kite...manis gitu...
eh2...lupa plak...ce tengok kaki cik amoy kita...kasut baru tu beli kat padini...



        

hahahahha....saya catwalk lah!!
malu nye...
ni semua barisan model DBS sem 5&6...


 tada....ni king dan queen dinner kite...
cik amoy menang lagi....


 
 ni no tak bertuah saya...
tangan memang tak boleh cabut undi lah...
tak pernah bertuah langsung...
skali lagi no cik amoy kite juga yang bertuah...



pn. Wati last 28hb...so sad...
pasti rindu nak dengar suara dia jerit nama kami dari jauh...
hilang lah seorang insan yang paling HOT! kat kolej kami nie...huh!



the end,,