Monday, August 18, 2014

Saya Bebas HIV!!



Salam Senin,
Alhamdulillah, saya bebas HIV. So saya boleh teruskan majlis ni nanti..MR. B pon bebas HIV..
Secara kesimpulanya, kami adalah bebas HIV.


Ciput je die cucuk, mcm kena sengat lebah je, sebab lepas tu dia lebam. Pengalaman yang bagus sebab buat test HIV ni sorang diri je dan ke klinik kerajaan dengan sesatnya MR. WAZE tunjuk jalan. Kalau tgok pada borang tu tak state pun kite + or -. So kalau nak tahu, if "-" dia just panggil dan bagi salinan borang ni lepas tu suruh kite main jauh-jauh. Hehehehe, gurau je.. takkan lah dia suruh main lak kan, dia suruh kita balik je. Tapi kalau result positf, dia akan ceramah kejap kat kita dan ada laa step seterusnya.

Ok lah, nak sambung buat keje ni. Nanti kantoi dengan Big Boss lak. Next entry, New update.





No comments:

Post a Comment