Wednesday, November 9, 2011

Ucapan yang agak lewat..


Selamat Hari Raya Aidil Adha...

   sedikit kelewatan sebab beraya di kampung so laptop tiada dan internet juga tiada. Kali ni beraya di kampung agak lama sebab cuti sekolah pun agak panjang. Pagi raya kami di kampung hanya berseluar dan kain batik je, tidak lah semeriah orang lain kot sampai shoping baju raya..huhuhu...Di sebab kan duduk kampung lama dan agak bosan, kami jalan lah mengelilingi MELAKA...berpuluh kali dah pergi dari kecik sampai besar, best lah juga sebab mengimbas kembali kengan zaman kanak and now I dah dewasa kot!!!










gambar x brpa nak mnarik...
so sikit je lah ye..
huhuhu....


3 comments:

  1. owh....xajak pown...sampai aty

    ReplyDelete
  2. cikna dtg singgah..! ada kenal sama cikna x?? hhehehe amalina here ^_^

    ReplyDelete
  3. ikin : next time aku ajak ko x nak ikot ak lesing ko..

    ciknamr : knal sgt lah...xde beza dr dulu smpai skunk,...

    ReplyDelete