Friday, November 11, 2011

Tetibe teringat sesuatu...

Salam buat semua pembaca,
Kenyangnya perut saya ni, 
lepas makan terus on laptop and niat hati tu nak sambung tengok cite KOREA 
tapi tetibe teringat koleksi gambar 3 tahun lepas....
so buka and tengok lah 1 per 1...
rindu lak saat tu...
haa..apa lagi tatap lah pic kat bawah ni..

bermula dengan geng KPS 1,
ni malam kebudayaan kot lau x silap...kami berdrama jap malam tu..

yang ni plak time kami di bawa berjalan sekitar kuantan
lokasi: TELUK CEMPEDAK

Aja n Yana...
kenapa muka dorang camtu ea?
sebab kami ni semua baru lepas xplore race..
kene lumpur kan muke tu ala2 MASK!!hehhe

setelah habis semua check point...berehat sebentar..
saya dok gantung uncang yang kena jait tangan tu kat leher
sebb senang nak lari sana sini..hehehe

yana n sape tah, lupe lah name mamat ni..
yana memang suke ganggu die nie..

kami menang kot tapi lupa lah tempat ke berapa..hehehe...
dapat hemper je..yeay!


da menang kan? so snap 1 pic tok kenangan...


kami kat Rumah Anak Yatim Ampuan Fatimah, Kuantan
kami kene buat khidmat masyarakat
so kami pilih di rumah anak yatim...



ni time sem1..hheheh..masih berwajah kanak lagi...

haaa..yang ni pula, geng PRA DIP PERD
masing2 bawak haluan masing selepas tamat pra dip tu..
hanya tinggal beberapa ketul je..

 skema kan? ni baru lagi, so x leh otai sanggat..
tapi lama2, bila da jd snior..ID CARD pon beg yang pakai..heheeh...

ni kami kat mana tah..lupe nama tempat yang pasti kat KL..
ad majlis buka puasa ngan
GPMS (Gabungan Pelajar Melayu Semenjung)

ni mesti lah kat Teluk Cempedak..
kat mana lagi nak g kat Kuantan tu...

Alamak, sorry yana, pic u yang tertonggeng ni cute sangat..jangan mara yo..huhuhu..


lastly, peace no war...hehehe...


so, now boleh lah I nak sambung cite KOREA.....




2 comments: