Wednesday, November 2, 2011

Cerita si Rindu


Salam...
   Wah! lamanya kita tak celoteh kat blog ni kan??..bukan diri ni sibuk, tapi line yang sibuk..huhuhu..
Now dah cukup sebulan cuti sem..tinggal beberapa hari je lagi result final nak kuar, uh! sungguh cuak seyh...
apa yang kita buat sepanjang cuti sem? mestilah kita luangkan masa bersama orang yang tersayang di rumah tercinta ni..next plan, kerja time..kumpul duit lah apa lagi tunggu...opss...nk promote cerita korea lah...bagi sesiapa yang blom tgok cite Yuhee, the Witch ni, sila lah tgok..mmg best lah..
kalau tak tau nak tgok kat mana. leh lah tekan kat link ni:
http://www.mysoju.com/
enjoy your movie!! =)



No comments:

Post a Comment