Thursday, November 3, 2011

Kecik lah pulok....


Salam,
     Tunggu punya tunggu, akhirnya sampai lah jejaka yang ku puja selama ini jam 7.45p.m td..huh! mujur ko ensem..huhuhu...duduk sambil borak terpandang lah aku pada tubuhnya, uppps! sorry sebab saya baru perasan kecik juga tubuh awak ni sebenarnya..bertahun kita kawan baru perasan..huhuhu
     Apa2 pun, terimas ye sayang kek lapis serawak tu..and saya janji, next time saya yang datang rumah awak pula bawak rombongan merisik...hahaaha...


2 comments:

  1. nenek....bulan 12 nie aku nk gi sarawak.... kawin lari....hehhehe..nak kirim pape x??

    ReplyDelete
  2. ko nak g nanti roger2 lah...adoi la ko ni...

    ReplyDelete