Wednesday, June 15, 2011

Owh sayang ku...

Salam pembaca blog..
    Cik erin ni rasa macm nak update blog lak mlm ni sebab lama gak rasanya tak mengarut kat dalam blog... Berbalik pada topik cik Erin kat atas tu kan..sebenarnya cik erin nak cite sikit pasal gelagat budak kelas cik erin.
     Hari ni kami masuk kelas RESEARCH METHODOLOGY...fuh pening beb wa cakap lu...tembus habis dinding kat depan kelas tu...kesian gak kat PENSYARAH kami yang duk berbuih tuh..tapi nak buat camne sebab term yang dia ajar tu memang rumit...
     Habis je kelas, kawan cik erin pon kuar depan kelas n cakap.."..aku da melayang-layang dah kat belakang tadi, ngantuk gile...." cik erin pon sambung lah..."...aku tadi sampai no 1 je faham...masok no 2, da blank..." keluar lagi sorang, " aku tak faham langsung apa dia ajar td...die cakap pasal apa td?"...kemudian, semua keluar dan cakap isu yang sama.
    So, kesimpulannya apa yang kami blaja slama 3 minggu pun tak tahu and camne lah nak perform time exam nanti.. Itu yang merungsingkan kami sekelas...haish, kami perlu plan stratergi ni...
     Untuk menjadikannya senang maka cik erin pon kena cakap, Saya Sayang RESEARCH METHODOLOGY

No comments:

Post a Comment