Saturday, June 18, 2011

[Contest] Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50


Salam semua,
Prince buat contest oke kawan2..so, cik erin dengan besar hatinya nak join :

Gambar Bersama Kawan Baik / Bf / Gf



#1 : comel tak wajah kami 6 gadis kat atas tu..
nak kenalkn ye,
Dari kanan baris hadapan: Kak Dina , Aja, Yana
Dari kiri baris belakang : Saya lah tu (cik erin) , Mija , Waneey

p/s : abaikanlah background kat belakang tu..hehehehe..


#2 : Ibarat reunion time ni sebab dapat jumpe "ebab" ktorg,
dia da grad awal sebab dia senior kami..
yang dok pegang bunga tu la ebab kami a.k.a Sya
Pic ni time kami pegi wedding abang kepada senior kami...

3 tahun kami bersama sepanjang menuntut di IPT yang sama, 
memang banyak suka dan duka yang kami hadapi bersama,
sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula rakan sebilik,
kini Kak Dina, Sya n Aja dah tamatkan pengajian mereka lebih awal,
sangat seronak kawan dengan mereka semua ni..
sebab masing2 ada kepala sendiri,
bila rasa sunyi cik erin teringat kat dorg ni..
kini cik erin hanya bersama mija
Ayat2 terakhir dari erin, semoga kita dapat berkumpul semula dan luangkan masa bersama2 lagi,
Saya Sayang Kalian Semua





3 comments:

  1. usha2.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-3-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete