Friday, June 10, 2011

Amaran! jangan tiru aksi ini...

Salam semua,
       Lama sungguh diri ini tidak menjejakkn kaki ke dalam panggung wayang...jadinya, adalah kami sekelian kelas membuat keputusan atau perancangan dengan tiba-tiba untuk melihat tayangan yang baru sahaja keluar semalam 9 jun 2011, KL GENGSTER....
      Sampai lah kami kat depan pintu masok tu...perhh..toksah cakap lah..memang ramai gile oke!..panggung pun penuh..takde seat kosong wa cakap lu...kami sekelas kogker sederet seat tengah..jumlahnya adalah, 13 seat hanya untuk kami..
       Masa tengok tu, kami semua da kena amaran awal-awal...jangan tiru aksi dalam cerita tu...so kami tak tiru lah aksi tu, just tiru apa yang zizan dan lain2 dok cakap lam cerita tu...cerita ni agak komedi sikit sebab ada pelawak si zizan tu..die la wat cerita ni tak bosan..so kepada sesiapa yang ragu-ragu nak tengok tu...pergi je la..tak rugi pon...

No comments:

Post a Comment