Monday, April 20, 2015

Bukan Salah Anak Ummi.

Salam Isnin,

Baby umi dah besar, 9 week usia dia. Alhamdulillah, baby umi sihat dan sangat cerewet serta walid cakap, baby sangat malas. Dah lama umi tak dapat nak share cerita dekat sini, sebab baby umi ni tak suke tgok skrin pc lama-lama. mesti nak muntah. Tapi sekarang umi dah sihat sikit dan kembali bertanaga sedikit untuk bekerja. Terima kasih baby umi, sebab kerjasama dengan umi. Ouwh, nak cerita soal baby umi yang banyak ragam ni, panjang sangat. So, semalam walid ada jumpa video kat bawah ni. Umi tersenyum tengok, comel baby umi dalam perut ni. Sama dengan apa yang umi tengah alami sekarang. Anak umi lapar, tapi bila makan je, anak umi keluarkan balik. Mungkin tak berapa nak sedap kot. Takpa, demi anak umi, umi minum susu banyak-banyak. Anak umi kan suka susu, susu yang sejuk. semoga kulit anak umi cantik dan halus.


 
Credit : Anmum
Source : Youtube (I LOVE MOMMY)

No comments:

Post a Comment