Wednesday, April 13, 2011

ceria buat mu...

Bismillah pembuka cerita...salam juga di beri buat pembaca..

9 April 2011, Sabtu, KLCC

   plan yg telah lame di rancang oleh saya yg di bantu oleh cik Amoy and kawan die cik nana...trimas yes kowng...tanpa kowng plan tu mesti tak menjadi...adegan memujuk Bee ke KLCC lak:

Honey : b..sok kite pegi KLCC nak?
Bee     : ish, nak wat apa kat situ? malas lah b, jauh sangat nak ke sana..
Honey : ala,,jom lah. kite naik LRT dekat je..
Bee     : nak wat apa je kat sana nanti?
Honey : kite jejalan je, cuci mata. leh g akuaria kew..jom lah...
Bee     : ermm...tengok lah nanti.
Honey : ala b...jom lah, ney tak pernah taw pegi KLCC tu...nk jugak masok akuaria...mcm best jew..(alasan mesti logik)
Bee     : yelah..
Honeey: b marah ke?
Bee      : tak lah..sok kite pergi k...
Honeey: oke, mekasih b..

   plan pon bermula...roger2 lah cik amoy..plan gerak kol bape..so kami pon gerak tengah hari ke KLCC..
menunggu cik Amoy sesambil kene jawab macam2 pertanyaan dari mr.Bee...terlalu panjang nak story mory, so pendek kan je oke..
    cik Amoy tunggu kat belakng tiang dengan pengang kek...mengaburi mr.Bee dengan ajak die duduk dan  berborak lalu cik Amoy kuar dengan alunan lagu " epi beday to you.." muka mr.Bee terkejut beruk kot..hahahah...malas nak taip banyak tapi tatap lah pic kat bawah nie je ok?!

tq dear, tanpa korang tak taw da nak minta tolong sapa..
mmuah!


wajah mr.Bee ngah borink tunggu cik Amoy yang tak muncul-muncul



tadaa...! epi beday Bee..
celeb awal sebab b nak balik Kuching da..


21 april 2011
Selamat Hari Tua
my ensem
24 tahun

Bee potong kek lah..


nak amek ckit nak suapkan kat b..


malu-malu cikit lah..

insan yang memang aku sayang..
tanpa kau, sunyi hidupku..
  
hadiah dari Ney untuk B..

No comments:

Post a Comment